DUFEL CON S.R.L. din BOTOSANI, judetul Botosani pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.
DUFEL CON S.R.L. efectueaza: constructii civile si industriale. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.
Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.Si pentru ca DUFEL CON S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.
Servicii auxiliare in constructii cladiri si instalatii, Inginerie in domeniul constructii, Servicii consultanti legislatie constructii, Control de calitate de constructii, Constructie de case de vacanta, Servicii de lucrări de zugrăvire și amenajare de fațade, Supraveghere tehnica asupra lucrarilor de constructii, reparatii, Proiectare constructii civile, Proiectare constructii locative, Constructii industriale